Golfvideo alerts Over ons Nieuws Contact

BurgGolf Purmerend

45 holes golfbaan te Purmerend

De stad Purmerend, gelegen tussen Zaandam, Edam en Volendam, is omgeven door polders en ligt gunstig ten opzichte van Amsterdam. De golfbaan biedt maar liefst 45 holes.

36 holes championship course

De 36 holes championship course en de 9 holes par-3 baan zijn aangelegd onder architectuur van Tom McAuley en Bruno Steensels. De holes zijn ruim opgezet en bieden zowel beginners als gevorderde spelers een uitdagende ronde. Kenmerkend zijn de waterpartijen, de strategisch geplaatste bunkers en de grote, snelle greens. De kwaliteit van de baan maakt BurgGolf Purmerend tot één van de meest geliefde greenfee- en evenementenbanen van Nederland. Het unieke van BurgGolf Purmerend zijn de combinatie mogelijkheden van de 4 maal 9 holes. Deze baanluscombinaties wisselen dagelijks en zorgen ervoor dat elke ronde golf een enorme uitdaging blijft. BurgGolf Purmerend heeft dus eigenlijk 10 verschillende 18 holes banen en 4 verschillende 9 holes banen ineen!

Hotel & Clubhuis

Er zijn uitgebreide oefenfaciliteiten aanwezig, zoals een driving range, een putting en een chipping green. Het clubhuis van BurgGolf Purmerend biedt naast 100 hotelkamers ook een bar, restaurant en vele luxe vergader- en banquetingzalen. Groepen tot wel 500 personen zijn welkom. Er kan zelfs getrouwd worden! Uiteraard is er een grote golfshop aanwezig met een uitgebreid assortiment. Tevens beschikt de locatie over uitgebreide parkeermogelijkheden.

Reserveer bij BurgGolf Purmerend

Nog beter leren golfen? Stel je vraag aan de PGA pro

Aanhef *
Golftips alert

Golfmeester

Willem de Haes is PGA golfprofessional
en streeft ernaar om jouw golfspel leuker te maken en vragen op een duidelijke manier te beantwoorden.

Golfvraag? Gratis golf video's

Leren golfen zoals het hoort
Contact