Golfvideo alerts Over ons Nieuws Contact

BurgGolf Zoetermeer

Een golfbaan vol spektakel, uitdagingen en prachtige landschappen!

De uitdagende 18 holes golfbaan in Zoetermeer

De uitdagende 18 holes golfbaan van BurgGolf Zoetermeer ligt in het Groene Hart en is hierdoor omringd door prachtige polderlandschappen. BurgGolf Zoetermeer was een van de eerste openbare banen in de buurt van Den Haag. Deze volwaardige 18 holes championship course is ontworpen door golfbaanarchitect Joan Dudok van Heel en gelegen in een prachtig natuurpark. Het is een combinatie van een bos- en polderbaan en kenmerkt zich door de verschillen in hoogte en de vele uitdagingen.

Oefenen was nog nooit zo leuk

Er zijn uitgebreide oefenfaciliteiten aanwezig, zoals een driving range met 80 afslagplaatsen, waarvan 40 plaatsen overdekt, een putting en een chipping green. Tevens zijn er drie par-3 holes om het korte spel te oefenen.

Reserveer bij BurgGolf Zoetermeer

Clubhuis met intieme sfeer

Het clubhuis biedt onderdak aan groepen tot 200 personen. De smaakvolle inrichting zorgt voor een intieme sfeer. Het clubhuis is voorzien van alle gemakken die de golfer dienen: kleedkamers, tassenloods, bar en restaurant en drie luxe vergaderzalen. Daarnaast vindt u een golfshop met een gevarieerd assortiment.

Leren golfen en uw golfspel nog verder verbeteren

De BurgGolf Academy is de nationale golfschool die staat voor kwaliteit voor alle type golfers. Beginners en gevorderden worden opgeleid volgens onze BurgGolf Academy lesmethodes. Al onze pro's zijn PGA pro's en de Academy's zijn ook officieel gekwalificeerd door PGA Holland.

Golfles bij BurgGolf Academy

Nog beter leren golfen? Stel je vraag aan de PGA pro

Aanhef *
Golftips alert

Golfmeester

Willem de Haes is PGA golfprofessional
en streeft ernaar om jouw golfspel leuker te maken en vragen op een duidelijke manier te beantwoorden.

Golfvraag? Gratis golf video's

Leren golfen zoals het hoort
Contact