Golfvideo alerts Over ons Nieuws Contact

Wat is de beste golfbal?

De keuze is belangrijk

U heeft uw GVB, de juiste uitrusting en de swing aardig onder controle. Wat is dan het belang van een goede golfbal? Wat is de beste golfbal voor mij? Is duurder altijd beter? Wat moet ik kiezen en kopen?

Er is één uniform antwoord op al deze vragen: speel altijd met dezelfde golfbal!

Vermijd lakeballs

Vermijd hierin als het even kan ook de lakeballs. Door weersinvloeden kan je deze ballen eigenlijk nooit vertrouwen qua het constante gevoel, afstand en richting. (Voor beginners kan dit natuurlijk wel een prima keuze zijn).

De beste golfbal kiezen

Kies een golfbal waar u het vertrouwen in heeft, die het juiste gevoel geeft in alle elementen van golf (teeshot, approaches, bunkerslagen, chippen/pitchen en putten) en u kostentechnisch ook altijd bereid bent om te kopen.

(te) dure premium merken wel of niet?

Een amateur golfer zal ik zeker niet aanraden om de dure premium golfballen te kopen. Alleen als je jouw spin op de bal kan controleren is een bal van 4 á 5 euro per stuk de moeite waard.

De ultieme golfbal voor actieve (amateur) golfers

Omdat we vaak vragen krijgen over de beste golfbal, hebben we in 2018 een groots golfballen onderzoek gehouden onder enthousiaste, actieve amateur golfers in Nederland. Met de resultaten van ruim 1500+ ingevulde enquêtes hebben we de specificaties van de ideale golfbal bepaald. 

Jullie willen een golfbal die voldoet aan de volgende eisen:

  • Zachte golfbal
  • Maximale afstand
  • Vergevingsgezind
  • Veel gevoel bij korte slagen
  • Niet meer dan 2 euro per bal

DS Ultra Soft Premium golfbal is een feit!

Met de 5 bovengenoemde eisen hebben we een toonaangevende golfballen fabrikant in Zuid-Korea uitgedaagd om de ultieme golfbal voor actieve golfers te produceren. En dat is gelukt! Met trots presenteren we de DS Ultra Soft Premium golfbal.

DS Golf staat voor Driving Straight en is een Premium golfbal die zich moeiteloos kan meten met Pinnacle, Wilson, Callaway, Srixon en Nike en al deze merken dik verslaat op prijs! Topkwaliteit voor een uitermate scherpe prijs is onze belofte.

Profiteer nu van 10% korting op je eerste bestelling met actiecode: GOLFMEESTER

Ervaar het zelf, bestel nu!

Nog beter leren golfen? Stel je vraag aan de PGA pro

Aanhef *
Golftips alert

Golfmeester

Willem de Haes is PGA golfprofessional
en streeft ernaar om jouw golfspel leuker te maken en vragen op een duidelijke manier te beantwoorden.

Golfvraag? Gratis golf video's

Leren golfen zoals het hoort
Contact