Golfvideo alerts Over ons Nieuws Contact

Enquête: Met welke golfballen speelt u het liefste?

Win een jaar lang gratis golfballen!

Wie ziet ze niet? Golfers die met goedkope ‘lake balls’ spelen, langs de waterkant zelf vissen en ballen uit het bos staan op te poetsen. Kan prima toch, golf is al duur genoeg? Helaas niet. Het is namelijk een bewezen feit dat élke golfer beter gaat spelen als zij altijd met hetzelfde merk en type golfbal speelt.

(te) Dure premium golfballen

Maar ja, die premium ballen die worden geadviseerd, zijn eigenlijk niet te betalen. Zeker niet als u elke ronde wel een aantal ballen kwijtraakt… Wij van Golfmeester vinden dat het anders moet kunnen! Daarom zijn we met een gerenommeerde fabrikant bezig om een premium golfbal op de markt te brengen voor een veel betere prijs dan het huidige aanbod.

Deel uw mening en win een jaar lang gratis golfballen

Onze nieuwe premium golfbal gaan we volledig afstemmen op de wensen van enthousiaste, actieve golfers. Daarom willen we U graag vragen om onze korte enquête over golfballen in te vullen. Als dank voor uw hulp ontvangt u bij de lancering van ons nieuwe merk een gratis doosje ballen en maakt u tevens kans op het winnen van een heel jaar lang gratis golfballen!

Start hier de enquete...

Golfmeester

Willem de Haes is PGA golfprofessional
en streeft ernaar om jouw golfspel leuker te maken en vragen op een duidelijke manier te beantwoorden.

Golfvraag? Gratis golf video's

Leren golfen zoals het hoort
Contact