Golfvideo alerts Over ons Nieuws Contact

54 holes golfbaan in Biddinghuizen

Golfclub Dorhout Mees

Waar in Nederland vind u een combinatie van water en duin met groene bomen, prachtige aanplantingen en groene weiden? Bij Golfbaan Dorhout Mees natuurlijk! De combinatie van onze 18 holes Links Course, 18 holes Parkbaan en 18 holes Par 3 golfbaan, biedt u een grote diversiteit aan golfplezier.

Drie verschillende 18 holes golfbanen

Bij golfbaan Dorhout Mees kunt u terecht voor een uitdagende 18 holes Links Course met water, wind en bunkers en een mooie natuurlijke groene 18 holes Parkbaan gelegen tussen de bomen en weilanden. Ook golfers zonder GVB kunnen hun hart ophalen. Op de 18 holes Par 3 golfbaan kan iedereen spelen!

Driving ranges, oefenbunkers en putting greens

Naast de drie verschillende 18 holes golfbanen beschikt Dorhout Mees over veel meer faciliteiten. Zo beschikken wij over twee driving ranges, diverse oefenbunkers en een aantal putting greens.

Reserveer bij golfbaan Dorhout Mees

Clubhuis met vele faciliteiten

In het clubhuis vindt u kleedkamers, kluisjes en een schuur waar buggies droog kunnen staan. Ook vindt u hier het restaurant, de receptie en de golfshop voor al uw benodigdheden. Uiteraard is er gratis WiFi beschikbaar.

Leren golfen en uw golfspel nog verder verbeteren

Golfschool Dorhout Mees biedt verschillende lestypen aan: privéles en groepsles. Ook worden er regelmatig themasessies georganiseerd waar er wordt gefocust op één specifiek onderdeel van de golfsport. Denk hierbij aan een sessie waarbij er wordt behandeld hoe om te gaan met moeilijke liggingen. Of een sessie waarbij wordt ingegaan op het halen van lange afstanden.

Golfles bij Dorhout Mees

Nog beter leren golfen? Stel je vraag aan de PGA pro

Aanhef *
Golftips alert

Golfmeester

Willem de Haes is PGA golfprofessional
en streeft ernaar om jouw golfspel leuker te maken en vragen op een duidelijke manier te beantwoorden.

Golfvraag? Gratis golf video's

Leren golfen zoals het hoort
Contact