Golfvideo alerts Over ons Nieuws Contact

Golfclubs vervangen

Heb ik nieuwe golfclubs nodig?

Dit is van een aantal zaken afhankelijk: hoe vaak speelt u, hoe goed speelt u en heeft u de ambitie om (veel) beter te gaan spelen? Daarnaast zullen nieuwe golfclubs uw spelplezier waarschijnlijk verhogen. Nieuwe golfclubs slaan niet alleen verder door betere materialen en rechter door verbeterde vergevingsgezindheid maar ook makkelijker door een betere afstemming op uw niveau en fysieke gestel. De basisgedachte blijft: laat u adviseren en probeer uit wat u prettig vindt slaan. In het begin kocht u een (halve) golfset waar u mee heeft leren golfen. Nu we een stap verder zijn gaan we wat specifieker te werk. Kan ik slagen winnen met mijn lange werk, mijn korte werk of juist met putten?

Snelheid meten bij het kiezen van een golfclub

Met name bij de keuze van een driver het meten van de snelheid van belang is. Dit kan worden gemeten door middel van een hiervoor geschikt apparaatje of een computer voor een zo nauwkeurig mogelijke keuze welke shaft (stijfheid en gewicht) voor u de beste is.

De juiste golfclubs kiezen

We hopen dat we u een stap in de goede richting brengen bij het kiezen van uw nieuwe golfset of een gedeelte daarvan. In de aanvullende informatie beschrijven wij per type golfclub waar u op moet letten bij het maken van de juiste keuze.

Zijn uw golfclubs aan vervanging toe?

Nog beter leren golfen? Stel je vraag aan de PGA pro

Aanhef *
Golftips alert

Golfmeester

Willem de Haes is PGA golfprofessional
en streeft ernaar om jouw golfspel leuker te maken en vragen op een duidelijke manier te beantwoorden.

Golfvraag? Gratis golf video's

Leren golfen zoals het hoort
Contact