Over Golfmeester

Wat is Golfmeester?

Golfmeester is sinds 2012 hét informatieve portaal voor iedere beginnende én actieve golfer in Nederland. Een kennisbank waar elke fanatieke golfer informatie vindt die nodig is om het meeste plezier te kunnen beleven aan het beoefenen van de golfsport. Op Golfmeester.nl leest u alles om de juiste techniek van de golf swing te leren en te optimaliseren, bekijkt u vele instructievideo’s en ontvangt u praktische tips en oefeningen om uw eigen golfspel steeds verder te verbeteren.

Waarom Golfmeester?

Op de eerste plaats omdat er teveel vragen zijn waarop geen eenduidig antwoord is te vinden. Op de tweede plaats omdat de informatie die er is, moeilijk te vinden is. Op Golfmeester.nl leert u golfen zoals het hoort.

Wie is Golfmeester?

Willem de Haes is PGA golfprofessional op Curaçao Golf and Squash Club. Hij streeft ernaar om uw golfspel leuker te maken en uw vragen op een duidelijke manier te beantwoorden. Natuurlijk kunt u uw vragen ook via de website stellen, u krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord. In overleg zal uw vraag op de site worden gezet, zodat iedereen er baat bij heeft.

Ik wens iedereen veel plezier en oplossingen op Golfmeester.nl!

Nog beter leren golfen? Stel je vraag aan de PGA pro

Of meld je hieronder aan voor de gratis golf tips.

Naam:*
E-mail:*
Telefoon:
Handicap*
Golftips alert Ja, ik ontvang graag de gratis golf tips per e-mail.
Uw vraag: