Over Golfmeester

Wat is Golfmeester?

Golfmeester is een informatief portaal voor iedere (beginnende) golfer in Nederland. Een kennisbank waar eenieder informatie vindt die nodig is om te kunnen golfen, van waar men wil spelen tot hoe we het meeste plezier kunnen beleven aan het beoefenen van de golfsport.

Lees informatie over golfbanen, over de techniek van de golfswing, over de kennis over de sport, het materiaal dat we gebruiken en de kleding die we dragen zoals bijvoorbeeld de golfschoenen. De deelnemende golfbanen geven alle relevante informatie over de faciliteiten waarvan u gebruik kunt maken.

Waarom Golfmeester?

Op de eerste plaats omdat er teveel vragen zijn waarop geen eenduidig antwoord is te vinden. Op de tweede plaats omdat de informatie die er is, moeilijk te vinden is.

Wie is Golfmeester?

Willem de Haes is golfprofessional bij Burggolf te Zoetermeer. Hij streeft ernaar om uw golfspel leuker te maken en uw vragen op een duidelijke manier te beantwoorden. Natuurlijk kunt u uw vragen ook via de website stellen, u krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord. In overleg zal uw vraag op de site worden gezet, zodat iedereen er baat bij heeft.

Tot slot bieden wij een aantal producten, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met name dat laatste. Te vaak zien we bij bedrijfsdagen en wedstrijden dat het doosje ballen en het petje in de achterbak van de auto verdwijnt. Zonde van de investering eigenlijk.

Waarom niet een goed geprijsd origineel cadeau. De reactie van de klanten is vaak bijzonder positief. Niet zozeer het presentje blijkt belangrijk als wel het feit dat een ontvangend bedrijf de moeite heeft genomen na te denken waar een (potentiele) klant een goed gevoel bij krijgt en belangrijker, ook houdt. Het feit dat een klant merkt dat er aandacht is besteed aan zijn aanwezigheid blijkt van grote waarde.

Ik wens iedereen veel plezier en oplossingen op Golfmeester.nl!

Nog beter leren golfen? Stel je vraag aan de PGA pro

Of meld je hieronder aan voor de gratis golf tips.

Naam:*
E-mail:*
Telefoon:
Handicap*
Golftips alert Ja, ik ontvang graag de gratis golf tips per e-mail.
Uw vraag: