Golfvideo alerts Over ons Nieuws Contact

Beter presteren met uw golfspel

Presteren heeft direct te maken met het stellen van reële doelen. Waar sta ik op dit moment met mijn golfspel? Hoeveel tijd heb ik om dingen te veranderen? Welk niveau wil ik eigenlijk gaan halen?

Iedereen wil op een of andere manier beter en makkelijker golf spelen. Met minder slagen van de baan afkomen. Beter spelen hoeft niet altijd een lager handicap te betekenen.

Meer plezier tijdens uw golfronde

Meer spelplezier is voor de meeste golfers misschien wel veel belangrijker. Een bal die 5 meter naar rechts draait in plaats van 10 of 15 meter, is vaak al een bal die meer voldoening geeft. Het constateren van verbetering is al belangrijk. Een paar simpele aanwijzingen zijn vaak al voldoende om een betere golfronde te spelen. Kom samen met uw golfprofessional tot een swinggedachte die u in de baan helpt om zelf een fout te kunnen herstellen.

Ken uw beperkingen: tijd, geld of fysiek.

Doe wat u kunt maar streef niet naar (veel) meer. Dat zijn dus de reële doelen die we moeten stellen. Op basis van een gericht plan heeft u de komende winter dan weer wat om aan te werken. Het stellen van een doel is ook meer motiverend dan zomaar oefenen of spelen.

Nog beter leren golfen? Stel je vraag aan de PGA pro

Aanhef *
Golftips alert

Golfmeester

Willem de Haes is PGA golfprofessional
en streeft ernaar om jouw golfspel leuker te maken en vragen op een duidelijke manier te beantwoorden.

Golfvraag? Gratis golf video's

Leren golfen zoals het hoort
Contact